Kopierede/fra hoften

Den 16, marts 2004 sagde Anders Samuelsen:

“- Det er dybt skuffende og uden fornemmelse for timing, at både Nyrup og Lykketoft lufter deres modstand mod Tyrkiet. Det virker som om, at de har større behov for at score point i Danmark end at føre ansvarlig politik i EU, siger den radikale spidskandidat til parlamentsvalget, Anders Samuelsen.”

Han fik ligeledes opbakning fra Holger K Nielsen fra Socialistisk Folkeparti.

“- I SF støtter vi tyrkisk medlemskab af EU. Det er vigtigt at forpligte Tyrkiet til en demokratisk, verdslig udvikling – ikke mindst af hensyn til vores sikkerhed. Tyrkisk EU-medlemskab er med andre ord sikkerhedspolitik – ligesom udvidelsen med de øst- og centraleuropæiske lande er det, siger Holger K. Nielsen.”

Det er nu 14 år siden, men Tyrkiet ligger stadig hvor det lå i 2004 med grænse til Irak, Syrien mm. og der er stadig næsten 80 millioner tyrkere og kurdere som kunne få fri adgang til Europa.

ANNONSE

Holger K Nielsen er stadig medlem af Folketinget, men i en alder af 68 år vel på vej ud. Anders Samuelsen har derimod skiftet parti et par gange og er nu formand for Liberal Alliance og Danmarks udenrigsminister.

Den 6. september 2017 udtalte han:

“- Det er regeringens holdning, at vi skal have sat en stopper for forhandlingerne med Tyrkiet. Det giver ingen mening. Tyrkiet bevæger sig konstant i den forkerte retning, siger Anders Samuelsen.”

Utroligt så labil holdninger og vurderinger kan være. Demografi består mens poltikere forgår.

 

FyensDR

ANNONSE