Hovederne på bloggen

“Jeg kiggede på billederne af den halvthundredårige minister med øjne så blå som en delfins, og ihukom George Orwells gamle bonmot om, at det er en konstant kamp at se, hvad der gemmer sig for næsen af én selv. Det skulle være så nemt, og så er det faktisk svært, ikke sandt, Anders?

Samtidig med Samuelsens fødselsdags- og kærlighedsfest gik det lidt mindre fredeligt for sig i hovedstaden, hvor jeg tilfældigvis bor. 

Her blev der igen-igen knaldet løs, og det havde ikke en hujende fis at gøre med de tilrejsende modeller op til den forestående modeuge. Næ, der blev som bekendt skudt med skarpt, og som de fleste nok også har regnet ud, er det naturligvis kun begyndelsen. Begyndelsen på fortsættelsen, den ubønhørlige fortsættelse ind i det muslimsk inspirerede og politisk legitimerede mørke.”

Mikael Jalving er efterhånden ved at være godt træt af de verdensfjerne og virkelighedsfornægtende politikere, som Anders Samuelsen ifølge Jalving er eksponent for. Vores udenrigsminister, der lægger jubel-film fra havefesten  på Youtube og på den baggrund konkluderer, at alt er fryd & gammen, mens LtF erobrer bydel efter bydel,  og skræmmer danske beboere væk ved at skyde på uskyldige unge mænd.

ANNONSE

Vi styrer hastigt mod kaos og etnisk konflikt i de større danske byer, men Samuelsen hverken kan eller vil se det. Han er en lille bange mus i en tid, hvor vi har brug for store, stærke mænd. Læs Jalvings indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9772600/kvinder-har-vi-nok-af-hvornaar-kommer-der-nogen-maend/

ANNONSE