Nyt

Den 23. august angreb voldelige migranter den spanske enklave Ceuta som vi skrev om og som blev dækket af store medier i udlandet. I Danmark blev det først omtalte senere af Ritzau i en meddelelse sent om aftenen  dagen efter og dertil omtalt i Berlingske.

Migranterne angreb som vi skrev også politi med læsket kalk, afføring og syre.

Men hverken tv2.dk. Ekstra Bladet eller dr.dk mente det var relevant.

Migrantangrebet på Ceuta nu i danske medier – var tilbagesendelsen af dem “ulovlig”?

I går mandag var den store historie på netop tv2.dk et opslag på Facebook fra en lokalpolitiker i Faxe Kommune som er medlem af DF. Samme historie kopierede Ekstra Bladet og mandag aften har DR.dk også sagen. Den er endda udvlagt til deres Facebookside hvor det kammer over med kommentarer fra Venligbosegmentet.

https://www.facebook.com/DRNyheder/posts/2143674825683030?__xts__[0]=68.ARBaup7QXgpIwpg6j20FyQdU9yEMAV9bYwy32QEIBTkcFIyOVMXmsAV0mrz-qy4KgVIyORVFVHazVYsQB1Zo4OqQmFbNJPfnij3DcFhsvcUnkv748NVEnTA73AyqleY16BSMt4A&__tn__=-R

Lokalpolitikeren er ukendt på nationalt niveau og har ingen indflydelse på spansk politi eller myndigheder og ret beset er han ligegyldig. Det er dog ikke ligegyldigt, at medier som tv2.dk eller dr.dk hvor sidstnævnte endda lever af tvangsmidler i form af licens fortier nyheder der ikke passer i deres agenda, men omvendt forsøger at udnytte en åbenbar ikke så kvik lokalpolitikers opslag på Facebook i deres deres dækning.

ANNONSE

Ikke Fake News, men politisk og ikke objektiv journalistik.

Såfremt medierne påstår de er “objektive” viser det manglende faglighed og bemærkelsesværdig prioritering. Reelt er det ikke andet end politisk kampagnejournalitisk – og nej – det er ikke “politisk korrekthed”.

Det er fuldt bevidst.

Note – der er på tv2.dk og dr.dk søgt på “Ceuta” og “Migranter” og ingen steder omtales angrebet.

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid