Kopierede/fra hoften

Forleden skrev vi hvordan to journalister på Jyllands-Posten spredte Fake News og citerede en udenlandsk chef for at såkaldte “talenter” skulle blive skræmt væk fra Danmark pga. love mod niqabs og den såkaldte “smykkelov”.

Journalister på Jyllands-Posten og Ritzau spreder dårligt omdømme om Danmark – og Fake News

Få dage efter bruger den tidligere Venstreminister Britta Schall Holberg samme chef og hans udokumenterede påstande og usandheder i et debatindlæg hvor hun skriver hun savner “tale” om det hun kalder “integration”.

Thomas Schulz er da også i interviewet opmærksom på dette, når han siger, at Danmark skal passe på sit omdømme i en stadig mere nationalistisk verden, hvor der er kamp om talenter og ressourcer.

Alle disse udtalelser høres jo også ude i verden og kan ikke undgå at betyde, at mennesker, der ellers gerne ville hertil og yde deres, tænker sig om en ekstra gang. Og når FLSmidth sender folk ud i verden, som forelsker sig i udlændinge, som de så ikke kan få hertil – bliver det jo også et problem for de internationalt orienterede virksomheder, vi har her i landet, ligesom det bliver et problem, hvis vi søger at få en international virksomhed eller et internationalt forskningsinstitut hertil. Har de lyst at være her med den tone, vi fører, og den indstilling, vi lægger for dagen?

Den meget tidligere minister bruger iøvrigt vendingen “vi” 23 gange.

Er du vi med Britta Schall Holberg?

Jyllands-Posten – Vi taler ikke mere om integration, men om hjemsendelse. Ud med dem

ANNONSE