Kommentar

LLR i fødselsdagen til Brian Mikkelsen. Foto: Facebook

Om få dage vil vor såkaldte statsminister underskrive  FN´Migrationspagt, der på alle punkter strider mod den danske Grundlov.

Eller gør den det?

Ja, det mener jeg og hundredetusinder af andre danskere.  Og det mener mange politikere i andre lande også.  Så deres regeringer har naturligvis nægtet at underskrive erklæringen.

Men danske politikere kan ikke få armene ned i bare begejstring over denne her nye doktrin, der som hovedpunkter vil nedlægge nationalstaternes selvbestemmelse – og ikke mindst borgernes ytringsfrihed. Nå, ja, vi skal så også lige acceptere, at vi i fremtiden skal forsørge millioner af afrikanere og arabere.

Nej, det står der ikke, siger nogle af vore ypperste juraeksperter. Jo, det står der, siger andre af vore ypperste juraeksperter.

Med andre ord, ingen fatter en brik af, hvad der står i erklæringen.

Ganske enkelt fordi FN har valgt at udforme den så snedigt, at den kan tolkes på mange måder. Men de lande, der underskriver erklæringen kan stikke deres fortolkninger skråt op, for inden blækket fra underskrifterne er tørt på de fine dokumenter, findes kun én fortolkning – og det er den, som det islamiske FN vælger at følge.

Men vor statsminister er slet ikke i tvivl. Han underskriver naturligvis. For det dikterer hans mentor ham. Altså hende der Merkel, der om nogen har ødelagt Europa.

Men sin underskrift vil han historisk set blive den første danske leder, der uden kamp, men med blot ét pennestrøg forvandlede sit land til en vasalstat underlagt Fredens religion.

PS: Vor såkaldte statsminister fortæller os hele tiden, at det kun er en hensigtserklæring. Han har så overset, at FN kalder den en PAGT. Og en pagt er en aftale (kontrakt, overenskomst) eller en sammenslutning mellem to eller flere parter. Så ja, FN´Migrationspagt er bindende for parterne.

ANNONSE

Billedtekst: Vor naive statsminister underskriver den 10. december 2018 en pagt med djævelen. En pagt, der betyder, at vore børn og børnebørn skal vokse op i Dan-marki-stan.

ANNONSE