Nyt

I en passioneret tale, advarede den tidligere tjekkiske premierminister, Andrej Babiš, det tjekkiske parlament mod EU’s migrationspagt, og kaldte masseindvandring for en “kræftsvulst”, der allerede har ødelagt Vesteuropa, men som nu også vil påvirke Central- og Østeuropa.

Europa er ved at begå selvmord.

Tjekkiets centrum-venstre-regering under Petr Fiala var med til at godkende en indvandrervenlig migrations pagt. Det har ført til skarp kritik fra oppositionslederen Babiš, som mener, at pagten vil medføre en bølge af indvandring fra Mellemøsten og Afrika til landet.

– Fialas og indenrigsminister Vít Rakusans migrations pagt er ikke en medicin, der vil kurere EU, men en gift, der bruges til assisteret selvmord for Europa og den europæiske kultur.

Destruktiv kræftsvulst

– Jeg er ikke bange for at sige det, som det er. Masseindvandring af mennesker med en helt anden kultur, skikke og mentalitet er en kræftsvulst, der er ved at ødelægge Europa. Hvis vi ikke gør noget ved denne snigende sygdom, kan Tjekkiet om få år befinde sig i samme situation som Frankrig, Tyskland, Holland, Storbritannien, Italien og Sverige.

Instinkt for selvopholdelsesdrift.

– Afvisningen af migranter fra en helt fremmed kultur er ikke et udtryk for manglende solidaritet, men for selvopholdelsesdrift.

Han advarede mod skjulte kvoter for migranter, der vil tvinge landet til at tage imod tusindvis af nyankomne.

Gal, uhyrlig aftale.

– Migrations pagten blev forhandlet og presset igennem af Fiala-regeringen under Tjekkiets EU-formandskab og vedtaget i Europa-Parlamentet i sidste uge. Afstemningen om denne vanvittige, uhyrlige aftale, som indeholder skjulte kvoter for flygtninge, og forpligter Tjekkiet til at tage imod migranter fra Afrika og Mellemøsten, kan ændre vores land til det uigenkendelige i løbet af få år. Uden overdrivelse har Fiala byttet vores sikkerhed, vores kultur og vores livsstil ud med ukontrolleret migration, en eksplosion af kriminalitet og opløsning af samfundet, præcis som det sker i Vesteuropa i dag.

Mørkt om Vesteuropa.

Ifølge Babiš er Vesteuropa tabt, men med EU’s migrationspagt er Central- og Østeuropa de næste i rækken.

– Vi ser, hvad der sker i vesteuropæiske byer. Det er for sent at redde Vesteuropa. I Central- og Østeuropa kan katastrofen stadig undgås, men klokken er fem i midnat. Vi må afvise progressive fanatikere, der er for åbne grænser og modtagelse af flygtninge, øko-fanatikere og dem, der vil “forbedre” vores verden med magt, – og hellere vælge folk, der vil forsvare nationale interesser, til Europa-Parlamentet.

Tsjekkia: – Innvandring fører Europa rett til helvete

 

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

ANNONSE