Nyt

Skibet MV LIFELINE

Vi har skrevet en del om skibet LIFELINE og NGO’en bag, MISSION LIFELINE. En kort opdatering. Organisationen er baseret i Tyskland som også Sea Watch og har haft deres skib tilbageholdt på Malta af myndighederne i månedsvis pga. retssager omkring skibets status.

 

NGO MISSION-Lifeline har købt skib – mystik om planer

NGO’en siger de redder “flygtninge” fra Afrika og kræver en såkaldt “sø-bro” så migranter kan komme “sikkert” til Europa. LIFELINE har os bekendt kun opereret på den centrale migrantrute til Italien som tidligere har været stærkt trafikeret. Således kom er der f.eks. i 2017 over 100.000 migranter til Italien og Europa over denne rute. I 2018 er trafikken faldet kraftigt blandt andet pga. lukningen af havnene i Italien for NGO’ skibe.

Men nu kan noget tyde på LIFELINE igen vil og kan sejle med deres skib. Således efterlyser skibet kaptajn på sin twitterprofil sponsorer til 12.000 liter diesel.

Guten Morgen! Wir brauchen 12000 Liter Diesel für die @MV_LIFELINE. Damit sind wir wieder auslaufbereit, wenn das Schiff freigelassen wird!
Spende für einen oder mehr Liter Diesel zu je 1,20€!

God morgen. Vi har brug for 12.000 liter diesel for MV LIFELINE. Dermed er vi igen klar til at sejle ud når skibet bliver frigivet. Doner for en liter eller mere diesel til 1,2 euro.

ANNONSE

Mest læst