Nyt

Migranter på Alex di Mediterranea

Tidligere i dag har vi oplyst om skibet Alex der har samlet 54 illegale migranter op.

NGO’en Mediterranea Saving Humans samler 54 illegale afrikanske migranter op ud for Libyens kyst

Skibet kommer fra Mediterranea Saving Humans der er en ny NGO-opratør, men som faktisk har sejlet en gang med skibet Mare Jonio.

NGO’en er støttet finansielt og organisatorisk af den tyske organisation Sea-Watch. Skibet har tidligere haft en operation hvor det samlede 30 migranter op i starten af maj. Siden da har det ligget i havn i Italien og synes at være tilbageholdt af myndighederne. Vi har tidligere skrevet at Mare Jonio sejlede under Sea-Watch, men det er forkert. Sea-Watch støtter derimod sejladsen med Mare Jonio.

Mediterranea / Mare Jonio

Migrantsituationen – Status på NGO-skibene på Middelhavet – fem skibe, men tre tilbageholdt

NGO’en Mediterranea Saving Humans har dog samlet over 800.000 euro sammen og nu er de så igen i søen med deres sejlskib Alex di Mediterranea. Skibet er et sejlskib og dens opgave skulle egentligt være, at observere migrantskibe der undslap den libyske marine. I samme stil sejler migrant-NGO’en Open Arms rundt med deres skib efter de længe har været fraværende pga. ny lovgivning i Spanien.

https://costaposten.com/redningstjenesten-proactiva-open-arms-trodser-forbud/spanien/215642?fbclid=IwAR3OQa2R4nN5M3Uogd0P_4Z_7t6J9G3UF5YtDP0N2MqauYjhf7-XmkT0mwc

Rai -La nave Alex si dirige verso Lampedusa: 54 migranti salvati

Breitbart – Italian NGO Defies Salvini, Launches New Migrant Transport Vessel

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet