Nyt

Claus-Peter Reisch som er leder af Mission-Lifeline kan grine hele vejen hen til banken. Her er han fotograferet med en t-shirt hvor der står “Menneskesmugler-konge” som er en provokation imod hans kritikere

Mens Aquarius stadig ligger i havn i Marseille er to af de tre andre tilbageværende migrantorginasioner på den centrale Middelhavsrute begyndt at røre på sig. I flere måneder har myndighederne på Malta ellers tilbageholdt skibene Seefuchs, Lifeline og Sea-Watch 3, men senest har Sea-Watch anskaffet sig et skib der er begyndt af sejler i området og nu oplyser Mission-Lifeline de har samlet bidrag nok ind til et nyt skib.  Vi har tidligere skrevet om Mission-Lifelines indsamlig her:

‘NGO’en’ “Lifeline” skriver de igen snart sejler efter migranter på Middelhavet

Søndag oplyste organisationen på deres twitter-konto at de havde nået målet med et bidrag fra det midalderende tyske hip-hopband Die Fantastischen Vier der havde videregivet en fortjenestepris på 30.ooo Euro til organisationen.

ANNONSE

Det er ikke klart hvilket skib organisationen er på udgik efter ligesom hvilket land det skal indregistreres i. Muligt det bliver Tyskland.

ANNONSE