Nyt

En gruppe på 20-25 unge i alderen 12-20 år gør livet i Sigynsgade på Ydre Nørrebro ulidelig, især for kvinder. Når man læser i detaljer om hvad de gør, forstår man, at betegnelsen “snotunger” er forkert.

Dahl Pedersen er tryghedschef for den sociale boligforening, Bo-Vita. Mørklægningen er et kalkuleret skridt for at kunne forulempe andre mennesker, især kvinder.

»Noget af det første, de kriminelle gør, når de går i gang, er at kaste cykelkæder op på lysmasterne, så de kortslutter strømmen, og det bliver mørkt. Og så sprayer de overvågningskameraerne til, hvor de kan komme til det. Den form for hærværk vil formentlig være nok til, at de og deres familier ikke længere må bo i området,« siger Eskild Dahl Pedersen og tilføjer:

»Det er nyt, at unge kvinder bliver sexchikaneret på det groveste. Kvinder, der har aften- eller nattevagt og skal til og fra arbejde, bliver passet op af unge mænd, der befamler dem og berører dem de mest følsomme steder,« siger Eskild Dahl Pedersen og understreger, at der er tale om en aldeles uacceptabel opførsel.

Til stede ved beboermødet var også en journalist fra Nørrebro/Nordvest Bladet. På nyhedssiden minby.dk har hun i anonym form citeret beboere fra mødet:

»Omkring 20 mænd fulgte efter mig og råbte »vi knepper dig hårdt, mens jeg havde politiet i røret.«

»Jeg bliver gramset mellem benene, når jeg forsøger at komme hen til min hoveddør. Det er sindssygt grænseoverskridende.«

»Jeg har ikke sovet i nat, fordi der er blevet hamret på mit vindue, og jeg har fem gange, med hjertet oppe i halsen, måttet ringe til politiet.«

Det er åbenlyst de unge mænd, der har initiativet og hverken beboerforeningen, kommunen eller politiet har midler til at sætte sig i respekt. Det ved de unge, og derfor er de så hoverende.

Det samme udspiller sig over hele Danmark, Norden, Vesteuropa. Staten taber og pøbelen vinder frem.

 

Gade på Nørrebro plaget af unges hærværk og trusler: »De rager fremmede kvinder i skridtet«

ANNONSE