Nyt

For nogle uger siden skabte det politiske dønninger i Frankrig da Emmanuel Macron lod sig fotografere med to halvnøgne afrikanere på den caribiske ø St. Martin og hvor den ene på fotoet viste “fuckfinger”. Macron besøgte øen et år efter den var blevet hærget af orkanen “Emma”. En del af ø’ en er oversøisk fransk territorium.

Den anden mand på fotoet var hans fætter der tidligere havde været fængslet for røveri. Onsdag i denne uge blev han så dømt for vold og narkobesiddelse. Straffen er otte måneders fængsel hvoraf de fire er betingede. Så sent som fredag blev han anholdt og var i besiddelse af marijuana hvilket fik den konservative politiker Gilbert Collard til at spotte Macron for at dennes formaninger ikke havde hjulpet. Macron sagde blandt andet på baggrund af kritikken at han elskede alle republikkens børn og til den dømte fætter, at han skulle holde op med at lave “dumheder”.

Macron lider i forvejen af dårlige meningsmålinger.

Krone Zeitung (Østrig) – Oben ohne mit Macron: Franzose muss hinter Gitter

20 Minuttes – 20 Minuttes – Saint-Martin: L’ex-braqueur photographié avec Macron condamné pour possession de drogue

Vi har tidligere skrevet om sagen her:

Foto af Macron giver politiske dønninger

ANNONSE