Nyt

Manden, der lørdag dræbte en tysk-filippinsk mand i Paris og sårede to britiske turister, er den 26-årige Armand Rajabpour-Miyandoab. Han er blevet dømt for terror og har psykiske problemer. Han er det klassiske ustabile menneske, som er til fare for dem omkring ham. Lørdag brugte han kniv og hammer mod tre tilfældige personer, der befandt sig i nærheden af ​​Eiffeltårnet.

Politiet er i alarmberedskab på grund af terrortruslen og var hurtigt på stedet. Arnaud ser skræmmende ud med maske og solbriller.

Paris er blevet Europas terrorhovedstad.

Arnaud sagde, at han ville hævne Gaza og Afghanistan.

Hans forældre fra Iran var ikke muslimske, da de kom til Frankrig. Men Arnaud konverterede og blev radikaliseret i 2015 af IS. Han var forbundet med nogle af de værste IS-terrorister, såsom Larossi Aballa, der dræbte et politipar i 2016 i parrets hjem, mens deres unge søn så på. Han var også Facebook-venner med tjetjeneren, der dræbte Samuel Paty. Han kendte også Adel Kermiche, der dræbte en præst ved alteret i Saint-Étienne du Rouvray samme år.

Politikere som Macron og indenrigsminister Darmanin kan kritisere Israel, så meget de vil. I jihadisternes øjne er de vantro, som fortjener at dø.

I en video, der cirkulerede online efter angrebet i Paris, påtog den formodede overfaldsmand sig ansvaret og sagde: “Vi glemmer ikke dine forbrydelser mod muslimer, især kvinder og børn (…), og vi vil bekæmpe dig og dræbe dig indtil dagen for den sidste dom”, mens han er iført hat, solbriller og medicinsk maske.

Terrorangreb som dette går nu verden rundt på få minutter, og alle ser, at det slutter sig til næste fase af Gaza-krigen: Jihad mod Vesten.

Frankrig er stadig præget af drabet på skolelæreren Dominique Gerard og skoleeleven Thomas Perrotto, der kun var 15 år gammel.

Der er grænser for, hvor længe politikerne kan komme med de samme svar i æteren.

Faktisk er grænsen overskredet for længe siden.

https://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/28/france-priest-killer-boasted-of-plans-to-cause-carnage-at-a-chur/

 

Forudbestil “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone her!”

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden