Nyt

I dag har der været en dramatisk gidseltagning i Køln. Ekstra Bladet har som en af de vist eneste danske medier skrevet om det i Danmark.

Først havde gerningsmanden kastet en molotov cocktail ind i en restaurant der ligger ved banegården i Køln.

Her var en 14 årig pige blevet forbrændt. Senere havde manden på 55 år holdt en kvinde tilbage i flere timer på et apotek ved banegården. Han skulle have forlangt en tunesisk kvinde skulle frigives. Manden er fra Syrien hvilket ikke fremgår af artiklen i Ekstra Bladet.

Det kom først frem senere selvom der på nettet var rygter om det en arabisk mand. Her til aften er politiet sparsomme med oplysninger, men vil ikke udelukke et terrormotiv. Syreren blev efter to timer passiveret af specialstyrker så han måtte genoplives,  fremgik det af en twitterbesked fra politiet.

Han skulle have en opholdstilladelse i Tyskland til 2021.

BR – Polizei schließt Terror-Hintergrund in Köln nicht aus

Ekstra Bladet – Gidseldrama ved stor tysk banegård: Hold dig væk

ANNONSE