Nyt

Nytårsaften forsamledes mere end 1000 arabere og nordafrikanere sig ved Hovedbanegården i Køln, tæt på byens varetegn, den 157 meter høje domkirke. Man kunne perspektivere om muslimers brug af krudt foran et symbol på Europas kristne arv, eller man kunne se festlighederne, som et resultat af vellykket integration af nye borgere. Når alt kommer til alt, så gør det ingen videre forskel. Politiet har modtaget mere end 6o anmeldelser om seksuelle krænkelser og røverier, herunder en fuldbyrdet voldtægt. “De var i alle kropsåbninger”, fortæller en kvinde.

“Der er tale om forbrydelser af en helt ny dimension”, lyder det fra den lokale politichef. “Det overgår alt, hvad vi tidligere har oplevet nytårsaftener”, lyder det istemmende fra en ledende politimand i delstaten.  I dag er det præcist et år siden Domkirken demonstrativt slukkede lyset for den lokale Pegida-forgrening.  Ekstra Bladet citerer fra flere tyske medier, herunder den fremragende Focus –  Kvinder krænket på stribe i tysk by nytårsaften.

“I ly af den generelle tumult gik en større gruppe, der talte 40-50 drenge og mænd i alderen 15 til 35 i gang med massivt at krænke en række kvinder, der var på vej til og fra banegården.

ANNONSE

En række medier beskriver, hvordan gerningsmændene har afrikansk og mellemøstlig baggrund. Kernen af gruppen beskrives som værende dels lommetyve, der til dagligt opererer i området, og dels narkohandlere af småfisk-kaliber…

Figurer fra omtalte gruppe havde i mindre grupper slået ring om kvinderne, der var alene eller i selskab med veninder, og derefter udsat dem for røverier, hvor de var blevet plyndret for penge, telefoner og andre værdier.

Samtidig var de blevet gramset på bryster og kønsdele. En 20-årig kvinde havde fået flået trusserne i stykker.”

ANNONSE