Dag: 12. oktober 2018

Harald Sohlberg (1869-1935) Etsning, 16 x 23,3 cm, Nasjonalmuséet, Oslo Dette skulle bli ett av kunstnerens siste arbeider, platen er signert og datert 1931, men det er antatt at den ikke ble trykket før i 1936, året etter hans bortgang. Harald Sohlbergs best kjente arbeider er uten tvil de malerier som i dag befinner seg […]

Les Mer...

Den 13. september 1993 gav Yitzhak Rabin og Yasser Arafat hinanden hånden på plænen foran Det Hvide Hus. De havde netop officielt underskrevet det dokument, som var tænkt at skulle indlede freden: Oslo-aftalen. Maskineriets tandhjul påbegyndte deres arbejde.

Les Mer...

Det er altid trist når folk gør sig dummere end de i virkeligheden er. Jeg har tidligere blogget om Adam Holms manglende forståelse for grænseforsvar, og nu er han så i Berlingske med et patetisk associationstrick.

Les Mer...

“Der findes 500 millioner vesteuropæere, og på den anden side af Middelhavet bor der 1,3 milliarder afrikanere. Allerede i 2050 vil der findes 2,5 milliarder afrikanere. Og de vil være unge; to tredjedele af dem vil være under tredive år. Derimod kommer vesteuropæerne til at være vældig gamle, og reduceret til 450 millioner. Disse tal fortæller om et massivt flygtningepres.”

Les Mer...