Kopierede/fra hoften

Som vi tidligere har beskæftiget os med, så konkluderede den tidligere efterretningschef i Tyskland, at Merkels påstande om “hetzjagter” på udlændinge i Chemnitz ikke var dokumenterede.

Angela Merkel har fyret kritisk efterretningschef

Micheal Kuttner er Jyllands-Postens korrespondent i Tyskland og skiver i dag om den mere og mere isolerede Angela Merkel, at:

“En efterretningschef, der havde modarbejdet kansleren og nægtede, at der havde været racistiske optrin i Chemnitz, hvilket alle andre kunne se, blev sparket opad i systemet, så han ville få betragteligt mere i løn.”

Hvis man vil vide, hvordan en politisk deroute ser ud, kan man iagttage Angela Merkel i disse dage

Påstanden er ikke korrekt. Hans-Georg Maaßen “modarbejdede” ikke Angelea Merkel. Han holdt sig til fakta og det brød venstrefløjen, SPD og medierne sig ikke om. Det passede ikke ind i deres fortælling.

Når Angela Merkel havde set billder der vidste denne “hetzjagt” så var det fakta selvom påstanden var falsk.

Micheal Kuttner skriver også om AfD, Alternative für Deutschland, at de vinder opbakning og at de skulle være “rabiat” efter han uden problemer har omtalt Merkels grænseåbning positivit selvom den var disrespekt for retsstaten – noget han omvendt mener hun står for.

“Hun har markeret sig stærkt for retsstat og ytringsfrihed.”

“De eneste, der er synligt tilfredse, er Alternative für Deutschland; de får stadig større tilslutning. De er imod det meste og optræder stadigt mere rabiate. Det kan blive en deroute ikke alene for Merkel.”

Hvis man vil vide, hvordan en politisk deroute ser ud, kan man iagttage Angela Merkel i disse dage

Hvad er læren ved det. Stol aldrig på medierne, men vær mere end kritisk.

Jyllands-Posten – Hvis man vil vide, hvordan en politisk deroute ser ud, kan man iagttage Angela Merkel i disse dage

ANNONSE