Nyt

Walid El-Jamal, hedder i følge B.T. faren til en af de ramte fredag aften ved skyderiet på Nørrebro.

Til B.T. siger han, at hans søn på risikerer at blive lam for livet.

»Vi har lige talt med lægen, som fortalte, at de fortsat prøver at standse blødningerne i lungerne. Hvis det ikke er muligt, skal han opereres. Men en vigtig nerve i rygsøjlen er skåret over, og den kan ikke genopbygges. Så dét er det værste”

»Måske kan hans førlighed genoptrænes i Hornbæk. Men i værste fald vil han være lam resten af sit liv.«

siger Walid El-Jamal.

Han benægtet dog at hans søn har noget med banderne at gøre og at hans søn blev ramt fordi denne ligner en af de andre i banderne.

»Vi har kunnet følge med hver dag. Og jeg ved godt, at der er nogen i vores område, der har med kriminalitet at gøre, men at vores barn – som ikke har noget med det at gøre – blev et offer, det er chokerende.«

»At det blev hans skæbne, kan vi ikke lave om på nu. Det er for sent. Men vi håber det bedste,« siger Walid El-Jamal, som insiterer på, at hans 19-årige ingen forbindelse har til bandemiljøet, selvom politiet har antydet, at sønnen færdedes i periferien af en af konfliktens grupperinger”.

B.T. – B.T. Skudoffer risikerer at blive lam: Min søn er en kæmper

TV2 – Skudoffers far: – Min søn blev ramt, fordi han ligner de andre

ANNONSE