Nyt

Regeringen i Danmark vil forbyde fornærmelse af islam af hensyn til “danskernes sikkerhed” efter krav fra OIC herunder Saudi-Arabien og Iran.

21. juni 2023 blev et tysk kærestepar overfaldet i Görlitzer Park i Berlin af en gruppe indvandrere fra Mellemøsten. Manden blev gennemtævet og efterfølgende tvunget til at overvære gruppevoldtægten af sin kæreste midt i parken i Berlin.

26. juli blev en kvinde gruppevoldtaget af fem indvandrere fra Mellemøsten i Champ de Mars-parken lige foran Eiffeltårnet. Fransk politi turde ikke rykke ud, fordi de var bange for at blive anset som “racister”. I april blev en tysk turist voldtaget nøjagtig samme sted.

Myndighederne advarer om, at gerningsmændene kan risikere helt op til to års fængsel, hvis de bliver fundet. Samtidig vil myndighederne lukke flere parker om natten og indføre de facto udgangsforbud for den svindende europæiske befolkning.

ANNONSE

29. juli klokken 04.36 blev en dansk kvinde forsøgt voldtaget på Richard Mortensens Vej på Amager. Gerningsmanden overfaldt kvinden tilfældigt, men hun slap væk, da hun skreg højt. Københavns Politi efterlyser vidner, men politiet nægter at oplyse noget signalement.

Hvis man læser Ayaan Hirsi Ali ‘s seneste bog “Frit bytte”, vil man vide, at disse gruppevoldtægter på åben gade midt i vores hovedstæder ikke er seksuelt motiverede, men er ideologiske magtdemonstrationer, og at de skal foregå så centralt som muligt. Helst foran kæreste, familie og venner. Det er en krigsbefaling fra Allah, når der erobres nyt land.

Ayaan Hirsi Ali lever i dag under jorden et hemmeligt sted, fordi hun har lækket ovenstående ideologiske grundlag. Enhver kritik af islam betyder livslang frihedsberøvelse i Europa.

*

Journalist Thomas Riber-Sellebjerg fra B.T. skriver om gruppevoldtægten i Görlitzer Park her.

Se også
Den muslimske journalist Salma Jamal Abdurrazag fra Go’ aften live stalker Facebookprofiler, der støtter op om koranafbrændinger

ANNONSE