Nyt

I går skrev det lokale “tv-kalundborg” at

I følge de første oplysninger har der fundet et knivstikkeri sted mod en mand i en bil. En kammerat kørte efterfølgende til Akuthuset på Nørre Alle med den tilskadekommende, hvor han så blev hentet og kørt med udrykning til sygehuset i Holbæk.

Bredgade afspærret efter knivstikkeri

Mandag formiddag skrev SN at:

“Tre af de sigtede er fra Fyn, mens en enkelt stammer fra Kalundborg. Politiet skal nu finde ud af, hvorfor de tog til Kalundborg, fortæller Martin Bjerregaard.”

SN – Knivstikkeri i Bredgade – Fire i grundlovsforhør

Senere hedder det dog:

“Af de fire sigtede er tre bosat på Fyn, mens en enkelt er bosat i Kalundborg. De er alle udlændinge med opholdstilladelse i Danmark, oplyser Martin Bjerregaard. De er sigtede for straffelovens paragraf 245 om grov vold.”

SN Grundlovsforhør udsat: Tolk tilkaldt

 

ANNONSE