Nyt

Audi A6 Avant 45 TDI; Foto: Passiondriving)

For fire uger siden bloggede jeg om vanvidskørsel i det vestlige Århus i en leaset Audi A6 Avant. Natten til i dag blev en 35-årig politimand dræbt på Langebro, da en 25-årig AEH’er mistede kontrollen over sin leasede Audi A6 Avant 45 TDI, og ramte betjentens blå Hyandai i30. Billeder af den leasede Audi A6 Avant, der ødelægger det for de mange leasede Audi A6’ere kan ses hos Pressefotosdk. Historien fra EB.dk – Betjent dræbt i ulykke: 25-årig nægter uagtsomt manddrab.

“En 25-årig mand handlede i grov kådhed og med særlig hensynsløshed, da han natten til tirsdag kort før klokken 00.30 kørte galt på Langebro og derved forårsagede en 35-årig politibetjents død.

Det mener anklagemyndigheden ved Københavns Politi, der netop nu fremstiller den 25-årige i grundlovsforhør i Københavns Dommervagt og sigter ham for uagtsomt manddrab.

Den 25-årige spinkle og mørklødede mand tog plads i midten af salen og svarede høfligt på dommerens spørgsmål til navn og alder. Kort efter nægtede han sig skyldig i sigtelsen.

Ulykkesbilen var en Audi A6 Avant 45 TDI, en leasingbil, der tilsyneladende kørte over Langebro fra Rådhuspladsen i meget høj fart. Den kom over i modsatte kørebane og kørte frontalt ind i betjentens blå Hyundai i30, der kom fra Amagersiden.”

ANNONSE