Nyt

Billedet: Dansk politi / Foto: Wikimedia Commons

Et par skal have blevet omringet af otte til ti personer af såkaldt «anden etnisk herkomst», mens de befandt sig på en restaurant i Ringsted, i går aftes ved 20-tiden.

Ifølge politianmeldelsen, der forelå allerede 20:14 i går, har kvinden og hendes jævnaldrende kæreste aldrig haft kontakt med den udenlandske bande, men opgiver at de mistænkte dem for at være påvirkede «af et eller andet».

Idet de omringet parret på meget truende vis, tog de så kvindens taske og kastet drikkevarer efter det unge par.

Her stoppet det ikke. Så begyndte de at smide rundt med tasken de havde røvet fra den unge kvinde.

Førinden gruppen udenlandske tog af sted i en bil og kørte væk fra stedet, nåede de også at skubbe til hendes kæreste..

Der er tale om, at de udviste en uacceptabel adfærd, som vi nu skal have undersøgt nærmere blandt andet i samarbejde med McDonalds og deres videoovervågning. Vi skal have undersøgt om, der er grundlag for en sigtelse, om det var en tilfældighed, eller der var gået en kontrovers forud for hændelsen, siger kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.”

 

SN

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE