Nyt

Peter Strzok var usædvanligt tvetydig i sin forklaring overfor Kongressen. Han benægtede at hans negative indstilling til kandidat og senere præsident Trump havde haft nogen som helst indflydelse på hans embedsførelse. 

Specialagent Peter Strzok, som i tusindvis af mails til sin elskerinde og kollega Lisa Page, afslørede et indædt had til Donald Trump, er blevet sparket ud af FBI.

FBI agent Peter Strzok has been fired from the FBI for anti-Trump text messages he sent his mistress and colleague Lisa Page during the 2016 presidential election.

“Late Friday afternoon, the Deputy Director of the FBI overruled the FBI’s Office of Professional Responsibility (OPR) and departed from established precedent by firing 21-year FBI veteran Peter Strzok,” his lawyer Aitan Goelman said in a statement.”

Donald Trump har flere gange spurgt, hvorfor Strzok får lov til at fortsætte i FBI. Nu er han ude.

Den sidste tid er der kommet stadig flere graverende afsløringer om ansatte i justitsministeriet, som samarbejdede med folk i FBI for at få ”noget” på Trump. Belastningen kan være blevet for stor for FBI. Hovederne ruller.

PETER STRZOK FIRED FOR ANTI-TRUMP TEXTS

 

ANNONSE