Nyt

I lørdags holdt organisationen “Seebrücke” der betyder noget i stil med “Bro over vand”, at havnene bliver åbnet for NGO’skibe og at de på Malta tilbageholdte skibe Lifeline og Seawatch 3 igen kan komme ud og sejle.

Demonstranterne krævede under parolen “Bekend farve” som er orange og som symboliserer redningsveste, at byer som Darmstadt hvor demonstrationen blev afholdt skulle modtage migranter der bliver “reddet” i Middelhavet. Organistaionen hævder “Europas menneskerettigheder” dør på dørtrinnet og henviser til der i 2018 er 1,500 savnede og døde migranter der har forsøgt, at komme til Europa.

Demonstrationen havde samlet ca. 200 aktivister, men tidligere har Seebrücke samlet flere til aktioner. Organisationen er fem uger gammel og er blevet dannet som følge af tilbageholdelsen af NGO-skibene på Malta.

ANNONSE

Det er således “kun” Open Arms og Aquarius fra Læger uden Grænser der som såkaldt “NGO” sejler efter migranter på Middelhavet.

WAZ

ANNONSE