Nyt

Så kom skibet “Lifeline” til Malta med en samling migranter der var samlet op på Middelhavet. På deres hjemmeside beder de om donationer til næste togt, mens Maltas premierminister Joseph Muscat afviser man har ladet sig afpresse:

“Dette skib er statsløst. Det bliver tilbageholdt” ….. 

Otte lande har oplyst de vil modtage migranterne, men det skulle ikke været et carte de blanche til indvandring.

Dette er ikke en blåstempling af redning af migranter siger Muscat onsdag. Derimod er der behov for et system der så hurtigt som muligt kan sende økonomiske flygtninge tilbage.

Skibet sejler med nederlandsk flag, men er registreret i et register for vandsport.

Egen kommentar. Dermed fortsætter farcen. Så længe NGO’ere kan sejle rundt efter migranter, vil de samle dem op og der vil opstå konflikter med de lande der har kyst til Middelhavet. Når situationen på skibet bliver ekstrem bliver et land nødt til, at trække sig under presset fra medierne. Farcen på Middelhavet fortsætter og viser Europas svaghed under EU-konstruktionen.

 

ANNONSE