Dag: 1. august 2018

Venstres udlændingeordfører, Marcus Knuth, har været i Sverige og stiller et spørgsmål, som allerede er besvaret: “Er Sverige tabt?” Han mener vist nok, at det er socialdemokraternes skyld, men de ikke mere skyldige end Knuths borgerlige kammerater.

Les Mer...

Sølvgelatinkopi i Bauhaus-Archiv, Berlin, fotografen er muligens Ise Gropius (1897–1983), Walters ektefelle fra 1920. Arkitekten Walter Gropius (1883-1969), en av de mest innflytelsesrike arkitekter i forrige århundre, er særlig kjent som grunnleggeren av Bauhaus i Dessau. Gropius klarte å komme seg ut av Tyskland i 1934, og var fra 1937 aktiv i USA. Walter Gropius […]

Les Mer...

I en fuldpakket og jublende retssal fik Tommy Robinson medhold i sin klage efter at han var blevet arresteret for at have udvist «foragt for retten», fordi han havde filmet folk på vej ind til en grusom sex-groomingsag med 29 tiltalte i Leeds. Han skal have forbrudt sig mod et tidligere påbud han havde fået.

Les Mer...

Aino Pennanen arbejder ifølge Yle som jurist for det finske miljøparti. Tirsdag prøvede hun at hindre et fly i at lette fra lufthavnen i Helsinki fordi en udvist migrant var ombord.

Les Mer...

Under en tale til etniske ungarere i Rumanien lørdag tog Ungarns statsminister Viktor Orbán til orde for et kristent demokrati, som er imod indvandring og multikulturalisme, og som står for den kristne familiemodel, fortæller Deutsche Welle. 

Les Mer...

Den endelige tilladelse fra de tunesiske myndigheder kom dog først her onsdag.  Migranterne bliver nu ført til en flygtningelejr og kan vælge mellem at tage hjem eller søge asyl i Tunesien.

Les Mer...

Skibet Aquarius skal igen ud og sejle i Middelhavet. Det oplyser Læger uden Grænser på twitter: The #Aquarius sets sail today from Marseille after an extended port call. The #MSF & @SOSMedIntl teams on board are ready to return to the Central #Mediterranean to save lives at sea. pic.twitter.com/pIcQ0QpkjJ — MSF Sea (@MSF_Sea) August 1, […]

Les Mer...

USA’s præsident Donald Trump hyldede den nye italienske regeringens hårde linje i indvandringspolitikken da han mandag mødte Italiens statsminister Giuseppe Conte i Det Hvide Hus, melder Reuters. 

Les Mer...

Labours parlamentsmedlem for Rotherham, Sarah Champion, har været i strid modvind siden hun med en artikel i The Sun den 10. august 2017 for alvor satte de såkaldte grooming-sager i Storbritannien på den politiske dagsorden. 

Les Mer...

Danske politikere, akademikere og journalister tør ikke tage et opgør med islam som sådan. Derfor har de valgt et symbol, der vækker offentligt anstød, men hvor et forbud kun rammer en minoritet. Men selv dette forbud har de problemer med at forsvare.

Les Mer...