Nyt

 

Sillebroen, Frederikssund; Foto: Maps

Etnicitet oplyses ikke, men knivstikkende cykeltyve indikerer en form for impulsstyring, der er meget udbredt syd for Gendarmstien. Fra døgnrapporten for Nordsjællands Politi – Mand overfaldet.

“Frederikssund: En 35-årig mand fra Frederikssund blev mandag eftermiddag omkring klokken 13.00 overfaldet af fire unge mænd. Overfaldet skete ved Sillebroen efter den 35-årige havde sagt til de unge, at han ville ringe til politiet, da de unge var i færd med at stjæle mandens cykel. Da den 35-årige vendte ryggen til de unge for at tage sin telefon frem, overfaldt de ham med slag og spark, ligesom han fik et knivstik i den ene balle. Politiet kom til stedet og anholdt henholdsvis en 16-årig ung mand fra Fjenneslev og en 17-årig ung mand fra Jægerspris. De to øvrige medgerningsmænd flygtede fra stedet, men politiet er bekendt med deres identitet.”

ANNONSE