Kommentar

Alfred Kubin Gateway to hall (1900)

Demokraterne i USA sagde i går, at adskillelsen af børn og forældre var horribel. Trump ændrede praksis med præsidentordre: De skal nu være sammen. I lukkede centre.

Da ændrede Demokraterne standpunkt: Anholdelse af illegale er umenneskelig. De må løslades.

I realiteten er Demokraterne for åbne grænser.

Trump forsøgte at sende et budskab: At krydse grænsen ulovligt må ikke kunne betale sig. Det er ikke desperate mennesker, der på egen hånd begiver sig til grænsen. Det er kartellerne og menneskesmuglere, som organiserer det. Det koster 10.000 dollar at blive smuglet fra Mellemamerika og ind i USA. Når de har krydset grænsen, ved de, at de er sikre. De bliver aldrig sendt tilbage.

Myndighederne har et system, der tilsyneladende forsøger at regulere trafikken, men det er et make-believe. Obama løslod de illegale. Når de fik indkaldelse om, at deres sag skulle  behandles, kom de ikke.

Det er det samme, der sker i Vesteuropa: I Tyskland, Danmark, Norge og Sverige: Næsten ingen bliver sendt tilbage. Selv de, der får en dom mod sig, bliver. Som bekendt: Flere af terroristerne i Tyskland skulle have været sendt ud som Anis Amri, der pløjede mennesker ned på julemarkedet i Berlin.

ANNONSE

Ingenting sker. Det er statens magtesløshed, der her demonstreres. Det har sket gang på gang.

Trump siger: USA skal ikke blive som Europa. Det skal ikke blive som en stor flygtninglejr. – Jeg vil hellere være stærk end svag.

Trump er den store ukendte, der truer den venstreorienterede utopi, der har en stærk nihilistisk understrøm.

Deres våben er “humanitet”. De bruger menneskelig lidelse for alt, hvad det er værd. Det virker. Mennesker i vesten tror på sine følelser. Følelserne styrer politikken.

Denne emotionalisering af politikken åbner for en kynisme uden sidestykke. Politikere, aktivister og medier styrer gennem mob. De, der vover at åbne munden, bliver udhængt som grusomme.

Trump er det, der står mellem os og dette anarki.

De ord, som en svensk myndighedsperson lod falde i en privat samtale, er i disse dage blevet klarere: – Jeg ser hellere, at Sverige bliver ødelagt, end at Sverigedemokraterne kommer til magten.

ANNONSE