Nyt

Hillary tabte valget og er stadig ikke kommet sig over nederlaget. Men det kan være, at skæbnen har værre ting i vente. Hvis Horowitz-rapporten er et knusende slag mod efterforskningen, kan det betyde en endnu større ydmygelse.

 

General Inspektøren for justitsministeriet og FBI, Michael Horowitz, oplyser i et brev til Senatets justitskomité, at han vil offentliggøre rapporten om efterforskningen af Hillary Clintons e-mailservere den 14. juni.

Tilfældigvis er dette Trumps fødselsdag. Den 12. juni møder Trump Nordkoreas leder Kim Jong Un. Det kan være et godt tegn for Trump.

The highly-anticipated inspector general report about the Justice Department and FBI’s handling of its investigation into Hillary Clinton’s email server is set to be released on June 14, President Trump’s birthday.

Michael Horowitz, the Justice Department’s inspector general, told Senate Judiciary Committee Chairman Chuck Grassley that the report is currently under review and certain parts are being classified, but “[m]ost of this process is complete.”

ANNONSE

“[W]e anticipate releasing the report on June 14, 2018,” Horowitz said in a Thursday letter to Grassley.

Meget står og falder med rapporten. Vil den blåstemple James Comey og FBI’s behandling af Hillarys e-mailservere, eller vil den sætte de ansvarlige til vægs? I sidstnævnte tilfælde kan det ende med tiltaler. Det er vanskeligt at se nogen mellemting for sig.

washingtonexaminer.com

 

ANNONSE