Nyt

Stillbillede: Mediaset.

Beviserne mod Innocent Oseghale, den nigerianske narkotikasælger som er mistænkt for at have myrdet den 18 år gamle Pamela Mastropietro i Macerata, ser på det nuværende stadie i efterforskningen ikke ud til at kunne underbygge en mordtiltale godt nok. Det siger efterforskningsdommeren i sagen, ifølge Corriere della Sera.

Dersom den konklusion bliver stående når efterforskningen afsluttes, vil Oseghale sandsynligvis kun blive tiltalt for krænkelse af afdød person og for at have gemt liget, som blev fundet parteret i to kufferter langs en landevej to mil fra byen.

Under afhøring har nigerianeren, som indledningsvis benægter enhver forbindelse med sagen, fremholdt at Pamela døde af en overdosis, og at han derfor stak af fra stedet i panik.

Hvad der siden skete, er fortsat ikke fuldstændig klarlagt, men de andre tiltalepunkter ser alligevel ud til at holde. Il Resto del Carlino skriver at Oseghale skal have forsøgt at købe syre, hvilket rejser mistanke om at han først havde til hensigt at opløse den døde piges lig. 

ANNONSE

Politiet har arresteret en anden afrikaner i sagen, som er mistænkt for at have hjulpet Oseghale med at have gemt det parterede lig. 

Sagen rejser spørgsmål om hvilket ansvar man har for at have leveret narkotika som dræber brugeren. Ville vished om dette hændelsesforløb have dæmpet Luca Trainis hævntørst?

Køb Lars Hedegaards bog her!

ANNONSE