Kommentar

 

I et indlæg i BT skriver den modige danske minister indledningsvist dette:

«Jeg ved, at de venstreorienterede, de kulturradikale og alle de såkaldt pæne mennesker vil fare i flint når de læser den næste sætning: Men nogle dage sidder jeg på mit kontor med en klar fornemmelse af, at en betydelig gruppe af de flygtninge og familiesammenførte som er kommet til Danmark, snyder, bedrager og udnytter vores tillid.»

Støjberg fortsætter således: «Jeg er egentlig ked af at det er sådan, for jeg vil så gerne kunne betegnes som tillidsfuld. Hvem vil ikke det?»

Støjberg slår fast, at denne tillid ikke længere kan opretholdes. Hun «ser og oplever» nemlig i «det daglige her i ministeriet» alt «for meget til at kunne opretholde denne tillid». 

Læs også denne fra Støjberg: – Vi har tabt til islam. 

Løgn og bedrag

Støjberg fortæller om en Facebook-gruppe som skal «hjælpe» syrere til at bestå en test i danskkundskaber. Her lægges svarene på den offentlige test ud. Hvorfor gøres dette? spørger Støjberg.

«Ingen ved det, bortset fra at det måske kan hjælpe nogen til at snyde sig gennem en test. Hoppe over hvor gærdet er lavest. Dansk lærer man i hvert fald ikke af det, og man klarer sig ikke nemmere i det danske samfund.»

Nu skal sikkerheden omkring disse test skærpes. Så for pokker, siger hun, tror man at folk ude i ghettoerne ikke taler dansk? Nu vil hun fjerne de gratis tolketjenester. Efter tre år i Danmark sættes hælene i for gratis service som dette fra skattebetalerne. Hun vil ikke «belønne dovenskab» længere.

Støjberg peger endvidere på «skægbørnene». To ud af tre, der kommer som såkaldt uledsaget mindreårig asylsøger (UMA), og hvor der er tvivl om de opgiver rigtig alder, afsløres af aldersundersøgelser som 18 år eller ældre. En UMA koster staten over en halv million kroner om året. (I Sverige er tre af fire testede afsløret som over 18 år.)

ANNONSE

Ministeren er også rasende på dem, der er kommet på grund af familiesammenføring de seneste år, og som derefter har søgt asyl. De ændrer altså pludseligt deres opholdsgrundlag, alene fordi dette giver dem ekstra fordele: «Når de så havde fået asyl, var det pludselig i visse tilfælde kommunerne som skulle finde en lejlighed til dem og ikke dem selv. Det er årsagen til at jeg sidste år strammede reglerne på dette område op; for jeg synes ganske enkelt det er enormt griskt at ville presse citronen til det yderste ved at skifte opholdsgrundlag og dermed opnå flere goder.»

– Ærlig talt!

Jo da, fortsætter Støjberg, der er «heldigvis ærlige flygtninge og familiesammenførte». Så drager hun denne konklusion:

«Jeg får ofte at høre at jeg bør fremhæve disse, i stedet for at udstille synderne. Men ærlig talt. Det burde ikke være nødvendigt at rose en flygtning eller familiesammenført for ikke at snyde, og tage grisk for sig af velfærdsgoderne eller lyve under asylbehandlingen. De burde tvært imod være dybt taknemlige over at vi ikke alene yder dem beskyttelse, brødføder dem og stiller op med en masse hjælp til at komme godt i gang i Danmark. De bliver tilmed pludselig en del af et velfærdssamfund som de aldrig har kendt magen til.»

Punktum fra ministerens side. Hun har virkelig fået nok.

Oprindligt skrevet for og trykket hos Rights.no

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE