Nyt

 

Asma blev indlagt på Lahore Mayo Hospital med omfattende brandskader efter at være blevet sat ild til af en muslim som ville gifte sig med hende.

Asmas tilstand ved indlæggelsen var kritisk. Søndag aften døde hun.

Rizwan Gujjar havde længe forgæves prøvet at få Asma til at konvertere til islam og gifte sig med ham, skriver Pakistan Today.

Til sidst hældte han benzin over hende og satte ild til.

Kvinden, som var i 25-årsalderen, arbejde som hjemmehjælper hos en mand ved navn Saeeduz Zaaman, i Mohalla Pakpura, Sialkot i det nordøstlige Pakistan. En dag da Asma var på arbejde og åbnede entredøren stod Gujjar klar, hældte benzin ud over hende og satte ild til.

Hendes far, som besøgte hende på arbejdet den dag, siger at han hørte et grusomt skrig. Da han gik ud for at finde ud af hvad der var sket, så han sin datter omhyllet af flammer og den mistænkte, Rizwan Gujjar, løbende fra åstedet.

“On April 17, my son Maqsood and I went to Zaman’s house around to meet Asma and to inquire after the health of Zaman’s mother. We were sitting in a room when there was a knock on the front gate. Asma went out to see who had come when after some time we heard her screaming in pain. Zaman, Maqsood and I rushed outside to see what had happened and saw the accused Rizwan Gujjar fleeing from the scene while Asma was engulfed in flames,” Masih claimed in the First Information Report (FIR) registered with Sialkot’s Civil Lines Police.

Asma fortalte sin far fra sygesengen at Gujjar havde presset hende gennem længere tid, men at hun ikke ville konvertere til islam.

Earlier, Masih said that they took Asma to the Sialkot Civil Hospital where she told them that Gujjar had been forcing her for quite some time to marry him but she had turned down his proposal because she did not want to convert to Islam.

Asmas krop og ansigt blev 80 procent forbrændt. Det lokale politi har pågrebet den mistænkte Rizwan Gujjar, som skal have indrømmet at have sat ild til Asma.

 

ANNONSE