Nyt

 

Gustav Kasselstrand, partileder for nystartede Alternativ för Sverige har kraftige ambitioner om repatriering.

Alternativ för Sverige vil føre en hård og kontant returneringspolitik og sende så mange indvandrere som muligt tilbage til deres hjemlande, forklarede partileder Gustav Kasselstrand mandag.

Ifølge Kasselstrand handler det om «mindst i hundredtusindvis » som skal returneres, melder Fria Tider.

Mandag blev Mikael Jansson, tidligere partileder for Sverigedemokraterna, den tredje SD-rigsdagsrepræsentant som forlod Sverigedemokraterna til fordel for AfS.

Under en pressekonference mandag gjorde han klart, at han stod bag Alternativ för Sveriges partiprogram, inklusive repatrieringspolitikken.

Han kunne ikke angive hvor mange det vil dreje sig om, men det kunne partileder Gustav Kasselstrand, som stod ved Janssons side under interviewet med TV4:

– Det drejer sig om hundredtusindvis. Mindst. Man må jo bevæge sig bagom og kigge på den ekstreme indvandringspolitik som Sverige har ført under Löfven og Reinfeldt. Og så må vi gennemgå alle de opholdstilladelser og statsborgerskaber som deles ud.

Kasselstrand sagde, at AfS har «store ambitioner» når det gælder repatriering, og lovede mere specifikke tal senere.

Hvilke personer er det så, der skal tilbagesendes? Gustav Kasselstrand mener, at det er en selvfølge at inddrage statsborgerskabet for eksempel for personer som har kæmpet for Islamisk Stat, IS. At disse personer sidenhen måske bliver statsløse eller udvises tillbage til Syrien eller Irak er ikke noget, der overhovedet bekymrer ham, sagde han til TV4.

Andre personer som skal sendes ud af Sverige er blandt andre de kriminelle, mennesker som har fået opholdstilladelse på forkert grundlag og tiggere. Ifølge Kasselstrand findes der en række forskellige grupper, som er kommet til Sverige kun for at udnytte naiviteten hos de svenske politikere.

Kasselstrand slog fast, at hans parti vil gennemgå «hele pakken» af indvandrere som er kommet til Sverige.

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE