Nyt

 

De store internetselskabers politisk korrekte slagside, som resulterer i censur af konservative politiske budskaber, har efterhånden manifesteret sig så mange gange, at det er umuligt at holde nogen form for overblik.

Det er alligevel værd at fremhæve Googles censur af denne video, som partiet Alternativ for Sverige offentliggjorde på YouTube efter knivterroren i Paris sidste weekend:

 

 

Partileder Gustav Hasselstrand gør ikke stort andet end at snakke om resultaterne af terrorismen og konstatere at antallet af personer som udgør en sikkerhedstrussel stiger, for til sidst at tage til orde for fratagelse af statsborgerskab og udsendelse af de personer, det drejer sig om.

Det sidste er et helt legitimt politisk budskab. Vi har set, at også franske parlamentarikere nu tager til orde for lignende forslag. Og det er fremført af lederen for et lovligt registreret svensk parti!

ANNONSE

Ikke desto mindre blev videoen fjernet fra YouTube, som ejes af Google.

Samhällsnytt skriver:

Videoen blev fjernet med henvisning til ”hetz mod folkegruppe”, og man skal endda have truet med at nedlægge partiets konto helt og holdent.

Helt eksakt, hvad der er racistisk ved at foreslå deportation af de 2000 islamister som det svenske sikkerhedspoliti Säpo har registreret, er ikke så godt at sige, al den stund islamister ikke udgør nogen folkegruppe, men snarere er tilhængere af en fjendtlig ideologi.

Store selskaber, som driver virksomhed på denne useriøse måde, er overmægtige, men magt er flygtige sager, og i det lange løb undergraver de deres egen position.

 

 

Kan du lide hvad du læser? Ønsker du flere og bedre artikler af Document? Giv dit bidrag. Vores paypal-adresse er paypal@document.dk.

ANNONSE