Nyt

Maria Mahmood er gået videre til semifinalen i Miss England konkurrencen. Hun er den første deltager nogensinde, som vil deltage iført hijab. Maria ønsker at ændre på de holdninger folk har til muslimer. De bliver associeret med terrorister, siger hun og fortæller, at arrangørerne i Birmingham havde været begejstret for at få en hijabklædt muslim med i konkurrencen. Hun blev hurtigt sendt videre til finalen, hvor hun blev nr. 2, så hun kunne gå videre til landsfinalen.

“Muslims are associated with negative things like terrorism. I’m determined to do my bit to challenge those views. It’s pretty rare for a Muslim woman to be in a beauty pageant but there’s nothing to stop us entering. I entered Miss Birmingham and the organisers were delighted to have a hijab-wearing Muslim in the competition. They fast-tracked me through to the final where I competed against 30 girls and came second. I couldn’t believe it”

Men bikinirunden er Maria ikke så sikker på, at hun vil deltage i. I så fald bliver det i burkini:

“Obviously, I’m not going to parade on stage in a bikini as that is going against my religion and beliefs. I’ll wear a burkini.”

Maria er nr. 2 fra højre.

Daily Mail   Daily Times  The Mirror

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Læs også

Skriv et svar

Læs også