Nyt

Det var dybt ironisk ved lørdagens kvindemarcher i protest mod Donald Trump, at en af organisatorerne og talerne under Women’s March i Washington, D.C., var den palæstinsk-amerikanske aktivist og muslim Linda Sarsour, som ikke bare går med hijab, men også har skrevet positivt om sharia på Twitter:

linda-sarsour-twitter

At Sarsour er Palæstina-sympatisør, er måske ikke så overraskende. Men som The Daily Caller skriver, så trækker hun det nok noget længere end de fleste:

Sarsour, the head of the Arab American Association of New York and an Obama White House “Champion of Change,” was speaking at last month’s 15th annual convention of the Muslim American Society and Islamic Circle of North America.

While there, she posed for a picture with Salah Sarsour, a member of the Islamic Society of Milwaukee and former Hamas operative who was jailed in Israel in the 1990s because of his alleged work for the terrorist group.

The Gateway Pundit kan ellers oplyse, at det amerikanske flag i følge en Twitter-postering blev benyttet som hijab under demonstrationen.

us-flag-hijab

Det er svært at vide, om det skyldes uvidenhed eller direkte dumhed, at disse kvinder bruger Stars and Stripes som hijab, men de er de facto på en gang islams nyttige idioter og skændere af et flag, der om noget repræsenterer vestlige frihedsrettigheder.

 

 

The Gateway Pundit – The Daily Caller

ANNONSE