Nyt

Søndag afdækkede Daily Mirror en af de værste sex-grooming skandaler, der nogensinde er kommet frem i Storbritannien. 1000 piger i den lille by Telford i Shropshire er blevet udsat for systematiske voldtægter gennem mange år, flere af dem bare 11 år gamle.

Telford har en befolkning på 155.000 og det frygtes at overgrebene her er de værste – med 1000 ofre. Til sammenligning anslog man Rotherham til 1500 ofre – men Rotherham har 260.000 indbyggere.

De pakistanske overgrebsmænd nøjedes ikke med at voldtage og tvinge pigerne til prostitution – de dræbte til og med flere af pigerne for at skræmme de andre.

Et af ofrene som blev groomet og udnyttet efter at hendes mobilnummer blev solgt til nogle pædofile fortæller:

«Jeg hadede det som skete og mine overgrebsmænd gav mig kvalme, men jeg blev fortalt at hvis jeg sagde det til nogen så ville de gå efter min lillesøster og fortælle min mor, at jeg var en prostitueret.

Aften efter aften blev jeg tvunget til at have sex med flere mænd i ækle kebabbutikker og ulækre huse.

Jeg må have fået fortrydelsespillen fra en lokal klinik mindst to gange hver uge, men ingen stillede nogen spørgsmål.

Jeg blev gravid to gange og fik to aborter. Bare få timer efter den sidste abort blev jeg slæbt med af en af mine overgrebsmænd for at blive voldtaget af flere mænd.

Det værste øjeblik kom lige efter min sekstenårs fødselsdag da jeg blev dopet og gruppevoldtaget af fem mænd.

Dagen efter kom bandelederen hjem til mig og sagde at han ville brænde huset ned til grunden, hvis jeg sagde så meget som et eneste ord til nogen om hvad, der var sket.»

Indtil nu har man identificeret 70 overgrebsmænd fra Telford og man antager at der er langt flere.

Lucy Howe blev dræbt af overgrebsmændene sammen med sin søster og mor. De døde i en husbrand. Azhar Ali Mehmood blev dømt for drabene, men blev aldrig sigtet eller dømt for de overgreb, han havde begået.

ANNONSE

Flere af de misbrugte piger er døde i «uforklarlige» bilulykker i Telford.

Efter at Daily Mirror afdækkede historien og de andre britiske aviser fulgte efter, var der mærkeligt stille hos BBC.

Douglas Murray bemærkede mandag, at den enorme overgrebssag ikke var at finde på BBC’s netsteder. Ikke engang hos BBC lokalnyhedsside for Shropshire!

Douglas Murray skrev med skarp pen i The Spectator:

You might look at that and think ‘Well, there’s a hell of a lot going on in the world at the moment that may take priority’. Like that disturbance at the final of the Crufts dog-show. And that story about an ex-footballer spitting at a woman in her car. What chance does the rape of 1,000 young girls have beside such competition?

Også Nick Ferrari hos LBC spekulerede over, hvorfor BBC ikke ønskede at rapportere om sex-overgrebene. Han sagde, at det ikke passede sammen med BBC’s agenda.

«It’s big enough to be the lead story in the Daily Mail, the second biggest-selling newspaper in the country, it’s big enough to get in the news pages of all the papers.

«And not a word on the BBC.

«Do you know why? Just because it doesn’t fit your agenda, just because you find it difficult. ‘Ooh dear, we don’t want to upset anybody’.

LBC   The Spectator  Daily Mirror  Daily Mail  Daily Express

 

ANNONSE