Nyt

I denne uge sendte BBC et doku-drama i tre dele: Historien om muslimske mænds sex-grooming af britiske småpiger. I kebab-take-away´ernes mørke kroge og tilhørende lejligheder begås overgreb, der får det til at vende sig i en.

Den uhyggeligt realistiske fremstilling i denne BBC-serie har grebet nationen. Man havde slet ikke fornemmelsen af, at det var skuespillere man så, men tværtimod at man overværede en form for forstyrret reality-tv. Flere skrev da også på de sociale medier, at de ikke magtede at se det til ende. Vi der blev siddende foran tv til den bitre ende, blev efterladt med et uudsletteligt indtryk.

Man fik ondt i maven under voldtægtsscenen af sårbare og vidskræmte Holly på den ulækre madras i lejligheden over kebab-snasken. Den midaldrende Shabir Ahmed, som ville kaldes «Daddy», skulle ha betaling for gratis kebaber og vodka, som han havde groomet pigerne med. Senere blev pigerne fragtet rundt til forskellige steder, hvor bander af muslimske mænd ventede på deres tur til at voldtage pigerne. Oralt, vaginalt og analt. Ifølge den offentlige Jay Report er der mindst 1400 groomingofre – alene i Rochdale.

ANNONSE

Ruby fortalte til politiet:

«Pakistani men pass you round like a ball, they’re all in a massive circle and put a white girl in the middle»

Da pigerne forsøgte at komme ud af dette helvede, kom dødstruslerne. Offentlige instanser svigtede dem i alle instanser. «den slags piger» er ikke troværdige for en jury, mente anklagemyndigheden.

Det aller værste var dog scenerne fra retssalen. Hver af de ni tiltalte pakistanske mænd stiller med hver sin forsvarer, der skal krydsforhøre pigerne. Det er råt. Alt, hvad der bliver sagt i drama-dokumentaren er en ordret gengivelse af, hvad der blev sagt i retten. Det var det, som skete. Et statsligt overgreb, mente mange chokerede seere. En af forsvarsadvokaterne tillod sig til og med at prale om størrelsen på sin klients penis – under afhøringen af voldtægtsofferet!

“You white people train them in sex and drinking,” sagde en af de tiltalte til sit forsvar. «So when they come to us they are fully trained.”

«Fully trained» 13-årige…

I filmen følger vi de tre piger Holly, Amber og Ruby (med indlæringsvanskeligheder). Og vi ved, at der er tusindvis af lignende forfærdelige historier. Og det finder fortsat sted.

Nogle murrer over, at ordet «islam» ikke bliver nævnt. Men det er jeg ikke enig i. Det er historien som pigerne oplevede den, og det kommer klart frem, at det er muslimske, pakistanske mænd, som begår denne form for overgreb. Vi hører også islamisk hilsen på mobilen, reference til at «daddy» ikke kan drikke alkohol på grund af sin tro, påklædning osv. Budskabet er tydeligt, hvis man vil se det.

Fra virkeligheden ved vi, at politiet ikke var interesseret i at følge op på pigernes anmeldelse af voldtægtssagerne, fordi man ikke ønskede at skabe «uro» i de muslimske miljøer. Denne vigtige detalje valgte BBC ikke at nævne direkte.

Hollys far meldte sig i en periode ind i British National Party (BNP) som følge af overgrebene. Der var der mange andre fædre med tilsvarende historier. I de såkaldte «council estates» – områder med socialt boligbyggeri, har sex-groomingen vært kendt i mange år. Og det er her BNP og English Defence League (EDL) har fundet sine tilhængere.

Filmen har også to ægte «Erin Brockovich’er». Men det gik ikke dem lige så godt. Maggie Oliver valgte at forlade sit job i politiet og Sara Rowbotham blev fyret fra sit job i sundhedsvæsenet. Rasende seere mener at de to kvinder burde være blevet hyldet som heltinder og hædret af dronningen. Sara Rowbotham er rasende på socialarbejderne:

“Me and you are looking at the same thing,” råber hun. “But where I’m seeing kids being turned inside out by abusers, all you lot are seeing are slags who bring it on themselves.”

Sara Rowbotham slog alarm 181 gange om overgrebene til alle offentlige instanser som kunne gøre noget ved sagen.

Maggie Oliver trak sig frasit job i politiet i afsky. Mænd som voldtager småpiger går fortsat frit omkring, siger hun.

«Daddy»

Disse mænd er fra retssagen. Flere af dem er allerede ude af fængslet.

Du kan se alle tre episoder her:

Huffington Post fandt helt andre momenter som var chokerede dem. Lever vi på samme planet?

 

Manchester Evening News   Birmingham-mail   The Spectator

ANNONSE

3 svar til “Muslimske mænds sex-grooming lige ind i stuerne hos chokerede britere”

 1. KnudMadsen siger:

  Vi er oppe mod totalt vilde, frådende bæster, der overhovedet ikke aner, hvad empati er for en størrelse.
  At skrupåndssvage politikere så har frataget befolkningen alle muligheder for at bekæmpe disse vilde bæster og ydermere ikke selv vil træffe foranstaltninger til effektivt at stoppe torturen mod i dette tilfælde småpiger, skal det jo føre til det rene anarki og voldsorgie.
  Utroligt at så mange politikere, væmligboere og andre politisk korrekte hader deres børn og børnebørn så voldsomt, at de vil trække disse rædsler ned over ørerne på de uskyldige små. Hvordan vil de en dag i fremtiden forklare, hvorfor de drev deres ondskab så vidt, når vilddyrene har overtaget den totale magt?

  • Hammerlein siger:

   Enig! Det vi som vælgere dog kan er da ikke at stemme på de der længe har vist at de kun meler deres egen kage. Vi skal ud af EU for selv at kunne bestemme indvandringspolitikken.

 2. LG siger:

  Jeg mangler ord
  Sådanne forfærdelige ting hører ikke hjemme i vestlig kultur.
  Vesten er alt for blødsødne overfor den muslimske kultur, hvorfor udvises disse ba barer ikke?
  Måske på grund af Barcelonaaftalen som europæiske politikkere tiltrådte UDEN befolkningernes vidende.