Nyt

Otte mænd blev sidste fredag dømt for voldtægter og andre overgreb på unge, britiske piger i Oxford. De kørte ofte rundt i en stor varebil, der blev beskrevet som ‘shag wagon’ med en nummerplade, som endte med bogstaverne ‘SHG’. Flere gruppevoldtægter skal være sket inde i den sorte Nissan Serena. Et af ofrene fortæller:

“They would pick the girls, have sex with them, and dump them.

“Everything happened in that Serena.»

Den samme kvinde sagde, at mændene voldtog hende efter tur og at gruppevoldtægterne fandt sted efter at hun var blevet bedøvet med alkohol og narkotika. Alle ofrene i sagen var mellem 13 og 15 år da overgrebene blev begået. Udover voldtægter i bilen blev også parker og små værtshuse benyttet af voldtægtsmændene.

De otte voldtægtsdømte er navngivne som: Raheem Ahmed, Moinul Islam, Kamran Khan, Kameer Iqbal, Khalid Hussain, Alladitta Yousaf, Assad Hussain og Haji Khan. Strafudmålingen sker først i juni i år.

BBC   Oxford Mail

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Læs også

Læs også