Nyt

Rigmand Rachid Nekkaz mener han har ret til at komme til Danmark og stikke fingeren i øjnene på det danske retssystem.

»Som en menneskerettighedsaktivist fra Algeriet har jeg ret til at hjælpe alle verdens kvinder, der helt frivilligt ønsker at bære niqab. Det er et spørgsmål om frihed og respekt for borgerrettigheder,« sagde han til pressemødet, der blev holdt foran Christiansborg.

Dette er lige netop den triumferende tone vi kender fra islamister. Deres rettigheder kommer før alt andet. Det er utænkeligt, at en kristen ville kunne rejse til hans hjemland Algeriet og have gjort noget lignende.

Man kan se en parallel til tingretten i Solna i Sverige, hvor to muslimer for nylig frikendte en mand, der var anklaget for hustrumishandling. Begrundelsen var hentet fra sharia: Kvinden står under manden.

ANNONSE

Sharia trænger ind i de vestlige samfund, også i retssystemet. Det siger noget om selvtilliden hos muslimerne og hvor dybt de er trængt ind i demokratierne.

Lars Løkke Rasmussen ser klart det uholdbare i situationen:

»Hvis det danner skole, så eroderer det jo hele fundamentet i vores retssamfund. Hvis der er folk, der stiller sig op i et hjørne med en stor pengesæk og siger “jeg betaler dine fartbøder” eller “jeg betaler dine skattebøder” eller alle mulige bøder,« siger Lars Løkke Rasmussen til DR.

Det er interessant, at liberalister som Jacob Machangama har sammenfaldende syn med Nekkaz. Konsekvensen bliver at islamiseringen går sin gang.

ANNONSE