Nyt

Ritzau skriver:

Integration betaler sig. Så kontant lyder facit i en rapport fra konsulentvirksomheden Boston Consulting Group, der blev præsenteret på det integrationstopmøde, som statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) fredag havde inviteret til.

Videre skriver Ritzau:

Boston Consulting Group har regnet sig frem til, at hvis flygtninge og andre nytilkomne fra ikkevestlige lande deltog i det danske samfund på samme måde som etniske danskere, så ville Danmark være 75 milliarder rigere.

For at forstå Ritzaus spin må man vide:

1) Ikke-vestlige er i høj grad ikke i arbejde og koster danske skatteydere penge, da de skal have en overførselsindkomst og de trækker på det offentlige forbrug

2) Skulle en ikke-vestlig komme i arbejde betyder ikke det, at “Danmark bliver rigere” som Ritzau kalder det. Det betyder blot, at vedkommende modtager en løn, men samtidigt formodentligt bruger stort det samme. Danskerne bliver ikke “rigere” af en ikke-vestlig kommer i arbejde. Det giver mindre udgifter, men man bliver ikke rigere af en belastning som ikke skulle være lukket ind. Man slipper højest for en udgift man ikke har bedt om.

Lars Løkke Rasmussen siger selv:

“- I en situation, hvor virksomhederne skriger på arbejdskraft, er det nemmere at skubbe dem, der ikke er helt klar endnu, ind over døren til fabriksgulvet.”

På samme måde som der var nogen der “skreg” på “arbejdskraft” i 60’erne og Europa startede på islamproblemet. Endvidere er og har meningen med, at de der fik asyl vel at det kun var for en periode og ikke var bosætning.

Ritzau

ANNONSE