Nyt

Barack Obama tilhørte et radikalt miljø i Chicago før han blev valgt og ved en enkelt anledning blev der taget et billede af ham sammen med lederen af Nation of Islam, Farrakhan.

Journalist Askia Mohammad tog billedet af Obama sammen med Louis Farrakhan i 2005 under et arrangement for Congressional Black Caucus, en organisation for sorte repræsentanter i Kongressen. Alle vidste Obama var ambitiøs. Mohammad blev kontaktet af en repræsentant for Black Caucus som bad om at billedet ikke blev publiceret. Det kunne skade Obama.

Farrakhan og Nation of Islam er en etnocentrisk, racistisk, antisemitisk organisation.

Men Obama var en del af «the Chicago scene» hvor Farrakhan og pastor Jeremiah Wright var med. Der var en vedvarende kontakt mellem Obama og Farrakhan.

Selvom Obama forsøgte at distancere sig fra Farrakhan, mens han kørte valgkampagne, var de to tættere på hinanden end han lod som.

En tidligere top-stedfortræder i Nation of Islam fortalte Newsmax tilbage i 2008, at Obama og Farrakhan i mange år havde ”en åben linie” så de kunne diskutere politik og strategi.

Dr. Vibert White Jr. der brugte de fleste år af sit voksenliv som medlem af og topofficer i Nation of Islam sagde, “Obama var en del af den Chicago kreds, hvor Farrakhan, Jesse Jackson, Jeremiah Wright Jr. og en del andre radikale gik til hinandens events og understøttede hinandens sag”.

Obama var radikal. Han deltog i Nation of Islams “Million Man March” mod Washington i 1995.

Obama tilsluttede sig NOI´s “Million Man March” I oktober 1995, et arrangement organiseret af Louis Farrakhan og hans daværende pastor, agtværdige Jeremiah Wright.

”Vi lever i modbydelige, onde tider, kendetegnet ved en ” spær dem inde, tag ikke fanger”- mentalitet, som dominerer den republikansk-ledede regering” sagde Obama dengang.

I valgkampen kom det frem at Wright var Obamas pastor og flere af hans prædikener havde været fordømmende mod USA, antiamerikanske nærmest. Obama blev tvunget til at distancere sig fra Wright.

ANNONSE

Mange sagde ikke, hvad de vidste. Hvis hele omfanget af Obamas holdninger og omgangskreds var kommet frem, er det ikke sikkert han havde vundet valget.

Forbindelse med Farrakhan var ikke lige nogen anbefaling:

Obama blev afbildet mens han stod på podiet sammen med medlemmer af the New Black Panther Party (inklusiv Malik Zulu Shabazz) ved en kampagne event i Selma, Alabama i 2007. Obama was pictured (including Malik Zulu Shabazz)

Farrakhan, som kom med mange aparte udtalelser gennem årene, modtog omfattende fordømmelser, da han opfordrede sine følgere til at ”forfølge og dræbe” deres fjender i kølvandet på de højtprofilerede politidrab på ubevæbnede sorte mænd i Baltimore, Maryland og i Ferguson, Missouri.

”Koranen lærer os, at forfølgelse er værre end mord” prædikede Farrakhan den 30. juli i Mt. Zion Babtist Church i Miami. Og så siger den, at gengæld er påkrævet i sagerne om drabene. Gengæld er et krav fra Gud for at dæmpe smerten hos dem, hvis børn er blevet slået ihjel” Farrakhan preached

Hvis det ikke allerede stod helt klart, tilføjede han, ”Vi må rejse os og dræbe dem, der dræber os. Forfølg dem og dræb dem og lad dem føle dødens smerte, som vi føler den.”

Daværende præsident Obama havde ingen kommentarer dengang.

Man kan ikke lade være med at se disse oplysninger i forbindelse med at Obama ikke ville tage ordet radikal islam i sin mund og fjernede ordet fra forebyggelse af terror formuleringerne.

Old Photo Emerges of Barack Obama Smiling with Nation of Islam Leader Louis Farrakhan

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

 

ANNONSE