Kommentar

Billedet: Fra Clausholm slot. En gang var Danmark-Norge i union. Der findes mange vidnesbyrd om fælles historie. Nu når vores folk står overfor samme åndskamp, må der samarbejd til. Oppgaven er altfor stor til at vi klarer den alene.

Document.dk kører videre. I det år hvor Aia Fog har været redaktør har hun sørget for mange gode kommentatorer, og vi håber og tror de vil fortsætte. Vil vil benytte anledningen til at takke Aia for hendes arbejd.

Document er en idé og den er aktuel i alle vestlige lande der trues af multikulturalisme – dvs rodløshed – og islam. Det er mangelen på modstand blandt “den herskende klasse” som gør at vi fortsætter også uden Aia, i håb om at en ny dansk redaktør med tiden dukker op.

ANNONSE

Året vi har bag os har været skelsættende. USA under Donald Trump har vist at der findes et alternativ til Obama og EUs kurs. At denne politik er blevet skammet ud af danske medier er ikke bare skuffende, det er direkte selvskading. De skandinaviske lande er lille, de trænger en storebroder. Alle tre er under angreb fra islam og en øgende muslimsk befolkning. At man skubber fra sig og latterliggør den viktigste politiske hændelse siden 9/11, vitner om at medierne og politikerne fuldstændig har mistet orienteringsevnen.

Vi kommer til at vie Trump og amerikansk politik stor opmærksomhed i det nye år. Det er Trump der har momentum, ikke demokraterne. Det er ikke bare børserne der reagerer positivt. Også iranerne føler der blæser nye vinde.

Sproget er en historie for sig. Vi skriver et slags norsk-dansk. Jeg ved godt at det irriterer enkelte. I velget mellom perfekte sager og større production, vælger vi flere sager.

Meget af det vi sysler med har en europæisk vinkel: Islamisering, appeasement-politik, terror. Hele verden er blevet a theatre of war.

Document har altid været gearet mod USA, og det vil også sproglige udtryk genspejle.

Det der sker er for stort og omfattende til at bagateller som sprog skal være nogen hindring.

Bær over med os.

Hvis nogen føler for at hjælpe os i den daglige produktion er vi taknemlige.

Skriv bare til kontakt@document.dk.

 

 

ANNONSE

Ét svar til “Karavanen går videre”

  1. KnudMadsen siger:

    Tak for mange gode artikler, og korrekt det lidt halvnorske er intet problem. Er der ord, som man ved kan volde særligt besvær, kunne man jo anføre begge, adskilt af en /.
    I ønskes alle et godt Nytår.