Nyt

Afrikanske migranter om bord på et italiensk kystvagtfartøj i havnen i Pozzallo den 23. november 2017. Stillbillede: Italiensk politi /YouTube.

 

294 afrikanske migranter gik torsdag i land i havnen i Pozzallo på Sicilien, skriver Siracusa-avisen Nuovo Sud. Migranterne var blevet samlet op i Middelhavet af det irske Frontex-skib «LE Niamh» og det spanske militærfartøj «Cantabria».

De kom imidlertid til Pozzallo med et italiensk kystvagtfartøj:


Stillbilde: Italiensk politi /YouTube.

 

Migranterne – 165 mænd, 54 kvinder, 60 drenge og 15 piger – kommer fra Somalien, Eritrea, Etiopien, Gambia, Niger og Comorene. En pige på ni måneder med lunge- og hjerteproblemer blev i al hast transporteret i helikopter til sygehuset i Messina til behandling.

 

ANNONSE

Mest læst

Vestens triste eftermæle