Nyt

Som ventet ankommer NGO-skibet Sea-Watch 3 med sin last af illegale migranter til en havn i Europa. Tidlig lørdag morgen sejlede den trods ordrer om det modsatte ind i havnen ved Lampedusa og lagde til kaj.

Det skriver det pro-migrantvenlige medie Reuters.

Kort tid efter skulle skibets venstreradikale kaptajn, Carola Rackete være blevet arresteret af de italienske myndigheder og ført bort.

De 41 migranter er stadig om bord på skibet, men Italien forhandler med fem EU-lande om at videreføre dem til disse. Det skulle dreje sig om Tyskland, Nederlandene, Frankrig, Luxembourg og Portugal.

Det fremgår ikke hvorfor disse lande ikke tilbyder at flyve de illegale afrikanske migranter tilbage til Afrika.

Nyhedsbureauet Reuters har i sagen vist klart sympati for den venstreradikale Carola Rackete og fungeret som platform for hendes yderligtgående politiske agenda. Blandt andet kaldes skibet et “redningsskib” og Carola Rackete  omtales som et “forbillede” og mødes ikke af en kritisk journalistik.

ANNONSE

EU og dermed Europa er fortsat en ladeport for migranter. Det eneste det kræver, er antallet af venstreradikale NGO’er og deres kapacitet af skibe der kan fragte dem over Middelhavet i det omfang de undslipper kystvagten i Libyen. Reelt har de europæiske politikere dermed udliciteret Europas sikkerhed og fremtid til migranternes evner og lader sig dirigere af venstreorienterede medier og venstreradikale aktivister.

EuroNews (Reuters) – EuroNews Italian police arrest migrant-rescue ship captain after docking

Reuters – Rescue ship’s captain accuses European states of abandoning migrants

Kaptajn på Sea-Watch 3 mener fordi hun er hvid og tysker så skal illegale afrikanske migranter af­sættes i Europa

ANNONSE