Nyt

En 53-årig mand fra Stockholm er dømt for chikane for blandt andet at have spist bacon i overværelse af tre hijabklædte kvinner.

Document skrev om denne sag i marts, da manden blev tiltalt:

Den oprørende bacon-tildragelse skal have fundet sted på toget mot Märsta i april 2015. Det fremgår ikke af den temmeligt ordknappe melding fra Mitt i Stockholm, om der blev serveret noget at drikke til. Øl går jo godt til bacon.

Manden var ydermere tiltalt for at have «råbt racistiske fornærmelser» mod de tre hijabklædte damer, da de flyttede sig, men han blev frikendt for dette.

Mannen var åtalad för ofredande och hets mot folkgrupp men friades för det senare. Tre kvinnor iklädda huvudduk hade polisanmält honom i samband med att han på ett tåg i april 2015 ska ha hållit upp bacon mot deras ansikten och ätit upp det framför dem och därefter sagt ”jag hatar muslimer, jag hatar negrer”.

Den 53-årige skal betale 5.000 kroner til hver af kvinderne, samt en bøde på 9.000 kroner. I alt 24.000 kroner. En høj kilopris for lidt svinekød.

Manden nægtede sig skyldig, og hævdede, han bare ville spise sit baconet færdigt.

 

märsta.nu: Man ofredade kvinnor i slöja

Fria Tider: Man dömd för ofredande – åt bacon framför muslimer

ANNONSE

3 svar til “Sverige: 53-årig mand dømt for at have spist bacon foran kvinder i hijab”

 1. Martin Thorleif Skov siger:

  Ja, men det er da også noget gris at finde på

  • Lars Bang Pedersen siger:

   For ikke at sige svinsk. Der skulle satme noget rom og papvin til, før jeg satte tænderne i ballen på Specken.

 2. Peter A. Kissow siger:

  Hvor andre steder end i Sverige kan dette finde sted. At de går i hijab, er da deres problem, vi andre og svenskerne kan da spise hvad vi vil og hvor vi vil. Er de fuldstændig sindssyge, at lade en frustreret dommerstand dømme på denne måde, det er skandaløst. og de skal afsættes deres bestalling!!! Her i Danmark udgør det pak ca. 12% p.t. i forhold til den danske og egentlige befolkningsgruppe, Og vi spiser hvad vi vil og hvor vi vil. det skal disse aparte og uciviliserede minoriteter og adfærdsvanskelige ikke bestemme og det kommer de aldrig til!!! Hele Eu befolkningsgrupper er heldigvis ved at vågne op, og tage selv aktion og det kommer også her. Så kære ubrugelige politikkere, se at få vækket jer selv op til virkelighedens verden, at tage alvorligt aktion. Uagtet alverden konventioner, der for de fleste, om ikke alle er ulovligt underskrevet, befolkningen, har ikke godkendt det, og skulle de på tispunktet have underskrevet/stemt, for et eller andet, er de også her blevet vildledt med alverden løgne og svigagtige udflugtshistorier om hvor godt det er og hvor meget de vil gør i Danmarks interesse. Det er også den største løgn, de tager på sig, men se det gør de så med megen glæde og stolthed!! GUD FADER BEVARS