Nyt

De tre arabere blev idømt hhv. 6, 8 og 16 måneders fængsel. (foto: politiet)

Tre arabiske mænd forsøgte at stjæle fra en svensk hjemløs. Da en gangbesværet mand på krykker forsøgte at tale dem fra det, fik han tæv.

– Svensker er rasister! brølte araberne mens de gikk løs på den handikappede svensken.

Sent om aftenen den 10. maj, lagde den hjemløse sig til at sove på banegården i Gävle.

Han blev vækket ved, at tre arabiske mænd (på  hhv. 45, 38 og 32 år) forsøgte at stjæle hans tegnebog ud af lommen på ham samt andre ejendele, han havde i en taske.

Lidt derfra stod en ældre mand i selskab med en anden mand, der lider af en hjerneskade, som gør at han er nødt til at bruge krykker. Manden med krykkerne opdagede tyveriforsøget, og araberne vendte derfor deres opmærksomhed mod ham i stedet.

Mere konkret førte de den handicappede svensker hen til et andet sted på stationen, hvor de holdt ham fast, mens de slog og sparkede ham.

– De slog mig överallt på överkroppen och i ansiktet. Jag fick knytnävar i ansiktet och det kan jag ta men värst var det när jag fick en spark på baksidan av höger lår när jag var på väg därifrån. Jag fick också en uppercut under hakan av någon av dem, fortalte offeret, som på grunn av hjerneskaden har problemer med hukommelsen.

Han fortalte også, at en af mændene var mere agressiv end de to andre og råbte op om “Svenssons, rasism, krig mot muslimer och så vidare» i forbindelse med mishandlingen.

ANNONSE

– Det var speciellt den stora araben som sa det. De skrek mycket om att det var «svenskarnas fel». Man vad det var som skulle ha varit svenskarnas fel minns jag inte, sade mannen med kryckor.

Han kan alligevel huske, at en af dem råbte: «I am a Muslim, fuck Swedes».

En 17-årig dreng, der var vidne til overgrebet fortalte, at mændene råbte udtryk som «jävla svenne» og at alle svensker var «racister».

Efter at de havde mishandlet den handicappede mand, gik araberne over til den 17-årige og begyndte at chikanere ham. De ydmygede ham ved at tvinge ham til at danse med en af dem, og forsøgte samtidig at stjæle drengens mobil, pung og ur.

Alle tre tiltalte blev dømt ved Gävle tingsrätt.

38-åringen, som är medborgare i Algeriet, döms till fängelse i 1 år och 4 månader för misshandel och försök till grov stöld.

För samma brott döms hans 32-årige kumpan från Marocko till 8 månaders fängelse. 32-åringen döms också för bedrägeri efter att vid ett annat tillfälle ha tagit ut sammanlagt 13.500 kronor från en bankomat med en fjärde svensks bankkort.

Slutligen döms 45-åringen, som är medborgare i Frankrike, till 6 månaders fängelse för misshandel men frias från försök till grov stöld.

Den eneste som blev idømt udvisning er den 32-årige. Han havde fået afslag på sin asylansøgning i 2010, men fik alligevel permanent opholdstilladelse i 2015, efter at have registreret sig som gift med en svensk kvinde. Anklageren ville også have den 45-årige udvist, men retten mente, at der “saknas tillräckliga skäl för utvisning”.

 

Fria Tider: «I’m a Muslim, fuck Swedes!» – sen slog de ned svensk på kryckor

ANNONSE

Ét svar til ““I´m a Muslim – fuck Swedes!” – og så gennembankede de en mand på krykker”

  1. KnudMadsen siger:

    Dejlige folk som beriger Sverigstan. Men OK, 80% af Svenssonerne ønsker jo tilstedeværelsen af disse aber.