Hovederne på bloggen

“En måned efter terrorangrebet kunne BT og Berlingske afsløre Københavns Kommunes mildt sagt slaskede tilgang til Omar-sagen.

Det viste sig nemlig, at Omar havde en kriminel løbebane, og at han havde været kendt af Københavns Kommune i årevis. Allerede fem år før terrorangrebet, i 2010, holdt socialforvaltningen møde med Omars far og her lykkedes det faderen at besnakke kommunens folk til at tro, at Omar var på vej væk fra kriminalitet, at det gik fint i skolen og at tingene i det hele taget var under kontrol.”

Katrine Winkel Holm skriver om den bødestraf på 10.000 kr. som DFs Finn Rudaizky er blevet idømt for at have givet oplysninger om Omar el Husseins kriminelle baggrund og Københavns Kommunes elendige sagsbehandling. En forsømmelighed, der måske har banet vejen for en radikalisering, fordi man afstod fra at gribe ind over for de faresignaler han udviste. Læs Katrine Winkel Holms indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/katrineholm/ECE9359218/straffet-for-at-fortaelle-sandheden-om-kommunen-og-krudttoendeterroristen/

ANNONSE

Ét svar til “Straffet for at fortælle sandheden om kommunen og Krudttønde-terroristen”

 1. Morten Dreyer siger:

  Berlingskes leder mandag med navnet Krudttønden var dråben er værd at læse, her ved 2 årsdagen for terrorangrebet.
  Det nævnes: Så har vi måske lært noget om personligt ansvar: Hvis du slår uskyldige ihjel med vilje, er du en skurk og gemen forbryder – hvor end du stammer fra. Og hvis du forsvarer de uskyldige med fare for dit eget helbred og i to tilfælde altså livet, er du en helt.

  Det er kloge ord i februar. Lige samtidig med at en whistleblower, Finn Rudaizky DF, er dømt ved byretten.
  Hans forbrydelse ? Han skaffede beviser for, at Københavns Kommune gennem år var vidende om terroristens stadige radikalisering, alt imens forvaltningen løbende tog faderens forsikringer om at der var kontrol med alting, for gode varer.
  Var forvaltningen gået til PET for 3 år siden med deres informationer kunne angrebet været forhindret. Nu blev Finn Rudaizkys bekendt koldtblodigt dræbt ved Synagogen, og Københavns forvaltning gik i forsvars position for at skjule deres ansvar. Og socialborgmester Jesper Christensen SOC kunne vaske hænderne for ethvert ansvar ved at politianmelde whistlebloweren.

  Morten Dreyer
  Folketingskandidat for DF
  Københavns Storkreds

Mest læst