Nyt

Politiet i Birmingham jagter to forskellige voldtægtsmænd, som voldtog den samme femtenårige pige ved to forskellige overgreb tirsdag aften. Pigen befandt sig sammen med en veninde på  stationen i Witton i Birmingham, da hun blev ført bort af en en mand, og voldtaget på et afsidesliggende område i nærheden af stationen.

Lige efter voldtægten fik den desperate pige standset en bil for at bede om hjælp. Hun satte sig ind i bilen, og blev derefter voldtaget igen – denne gang af manden, hun troede ville hjælpe hende.

Britene er væsentlig bedre end skandinavene, når det gælder signalementer af voldtægtsforbrydere. I Storbritannien betyder «Asian» folk fra Pakistan, Bangladesh og Indien :

 

The first man is Asian, with light skin, brown eyes, skinny build and approximately 6ft tall. He was wearing grey track suit top and bottoms, black trainers and is in his early twenties

The second man is also Asian and in his 20s. He is around 5ft 6ins to 5fit 7ins tall, with a large build, tight beard and was wearing a blue jumper and black jeans.

Tony Fitzpatrick fra British Transport Police, udtalte:

“Det var en frygtelig oplevelse for denne unge pige og vi har specialuddannet personale til at støtte hende».

“Nu er det vigtigt, at vi efterforsker nøjagtigt det, der skete efterfølgende for at få identificeret overfaldsmændene. Mine detektiver er i fuld gang med at gennemgå materiale fra alle tilgængelige overvågningskameraer. Samtidig er vi meget interesserede i at tale m,ed eventuelle vidner».

Witton station ligger lige ved Aston Villas hjemmebane, Villa Park. Boligområdet, der omgiver det er typisk «council estate» (socialt boligbyggeri).

Englands byer har mange sådanne council estates. Her bor der overvejende indvandrere, men også hvide briter, som ikke har midler til at flytte væk. Det er fra disse områder, at man også har fundet både ofrene og overgrebsmændene i de store i sex-grooming-sager.

ANNONSE
ANNONSE

Witton station.

Det er kun totalt fravær af empati, der kan få en mand til at voldtage en 15-årig pige, som søger hjælp og beskyttelse efter en voldtægt. Det er helt umenneskeligt. Men vi ser det igen og igen med sex-grooming-sagerne. Disse piger har ingen værdi. De er bare et stykke kød man kan tage og gøre med, hvad man vil.

 

Birmingham Mail    Daily Express   Daily Mail

ANNONSE

Ét svar til “15-årig pige bad pakistansk mand om hjælp efter voldtægt – så voldtog han hende også”

  1. Ole Sandner siger:

    Afskaffelsen af England går fremad. De fodformede humanistiske politikere der ledes af kvinder og rettighedsfantaster har for længst sået så England ødelægges som land #2 i Europa efter Frankrig, men måske sprinter Tyskland eller Sverige ind lige foran. Afskaffelsen af disse lande går som planlagt.