Nyt

Ifølge retsdokumenterne var Darren Osborne, som kørte 10 muslimer ned uden for Finsbury-moskéen i London, blevet rasende efter at have set BBCs doku-drama Three Girls i sidste måned. TV-serien om sex-groomingen i engelske byer chokerede mange briter.

Darren Osborne, 47, who is accused of crashing a £80-a-day rented Citroen van into a group of worshippers on Monday, allegedly developed ‘increasingly radical anti-Islamic views’ after watching Three Girls, a lauded docu-drama which aired last month.

Vi lagde links ud til serien i artiklen: Muslismke mænds sex-grooming lige ind i stuerne hos chokerede briter. Men de er i mellemtiden blevet fjernet af Youtube. Vi skrev:

I denne uge sendte BBC et doku-drama i tre dele: Historien om muslimske mænds sex-grooming af britiske småpiger. I kebab-take-away´ernes mørke kroge og tilhørende lejligheder begås overgreb, der får det til at vende sig i en.

Den uhyggeligt realistiske fremstilling i denne BBC-serie har grebet nationen. Man havde slet ikke fornemmelsen af, at det var skuespillere man så, men tværtimod at man overværede en form for forstyrret reality-tv. Flere skrev da også på de sociale medier, at de ikke magtede at se det til ende. Vi der blev siddende foran tv til den bitre ende, blev efterladt med et uudsletteligt indtryk.

Man fik ondt i maven under voldtægtsscenen af sårbare og vidskræmte Holly på den ulækre madras i lejligheden over kebab-snasken. Den midaldrende Shabir Ahmed, som ville kaldes «Daddy», skulle ha betaling for gratis kebaber og vodka, som han havde groomet pigerne med. Senere blev pigerne fragtet rundt til forskellige steder, hvor bander af muslimske mænd ventede på deres tur til at voldtage pigerne. Oralt, vaginalt og analt. Ifølge den offentlige Jay Report er der mindst 1400 groomingofre – alene i Rochdale.

Virkeligheden er desværre endnu værre end hvad denne TV-serie viste. Traileren til serien er stadig tilgængelig:

 

Natten før Osborne angreb moskéen, skal han have skrevet  nogle af sine tanker ned på en lap papir, som efterforskerne efterfølgende fandt i varevognen. Her kritiserede Osborne Jeremy Corbyn og popstjernen Lily Allen med spørgsmålet ‘where were you in Rotherham?’ Derefter skal han have beskrevet Londons borgermester Sadiq Khan som ‘a disgrace’.

Af retsdokumenterne fremgik det yderligere,. at Osborne forsøgte at «skræmme så mange mennesker, som han kunne» ved at køre varevognen ind i gruppen med mennesker.

ANNONSE