Hovederne på bloggen

“Motivet fejler ikke noget: at sætte en stopper for humansmuglernes millionforretning. Det tvivlsomme er derimod det, jeg satte i kursiv: »sammen med ligesindede europæiske partnere«. Og »arbejde for et system«. Begge dele er ganske uforpligtende.

Regeringen agter ikke selv at gøre noget. Men vil med ministerens ord »gå i dialog med de europæiske lande, der deler vores ambition«. Sådan sagde hun, Inger Støjberg, og så ved man, at forslaget med al overvejende sandsynlighed vil sande til i løbet af en eftermiddag.”

Mikael Jalving skriver om den nye regerings asylpolitik, der  reeelt set er varm luft og vindfrikadeller. Og så advokerer han for det indlysende, men som ingen politikere indtil videre har gjort noget ved: At erkende, at det er et politisk anliggende, hvem man vil lukke ind i sit land – ikke et juridisk. Og at vi i øvrigt med konventionerne i hånden kan afvise hvem vi vil, under henvisning til den offentlige orden og respekten for landets love. Læs Jalvings indlæg her:

ANNONSE

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9188642/regeringens-asylpolitik-er-tom-snak-fra-marienborg/

ANNONSE